Pe 5 si 8 martie, la Hotelul Trotus din Onesti, in Salonul Alb, Salonul Rustic si Salonul pentru micul dejun, au avut loc mai multe petreceri speciale, la care au participat aproape 600 de persoane. La prima dintre ele, „Balul Martisorului”, au luat parte peste 250 de onesteni, care au petrecut seara in compania unui specialist al distractiilor, DJ Lili, care a asigurat programul artistic, prezentind atit piese din repertoriul unor muzicieni romani si straini, cit si melodii proprii, interpretate in cadrul unor microrecitaluri. Meniul a costat 52 de lei de persoana si a fost alcatuit din gustare (rosii chery, muschi file, pastrama, rulou cu salata a la Rouse, coifuri din salam de Sibiu si castravete), felul de baza (portofel de pui cu cascaval si ciuperci, cartofi cu rozmarin, salata de varza si piine), vin, apa minerala si prajituri. O a doua petrecere, de „Ziua Femeii”, la care au participat aproape 250 de persoane, s-a desfasurat pe 8 Martie, tot in Salonul Alb si tot cu un program muzical asigurat de DJ Lili. Meniul a costat tot 52 de lei de persoana si a fost ca la „Balul Martisorului”, cu exceptia felului de baza, ce a fost alcatuit din valdostana din piept de pui, orez sirbesc, salata de varza alba si piine. In prima parte a zilei de 8 martie, in Salonul Rustic au mai fost organizate manifestari si pentru citeva grupuri alcatuite doar din femei, numarul acestora fiind de aproape 100. Manifestarile din 5 si 8 martie au incheiat seria din acest an a petrecerilor de criza organizate la Hotelul Trotus. „Ca si anul trecut, aceste petreceri au fost reusite si s-au bucurat de aprecierile onestenilor”, ne-a precizat Marcel Bujor, directorul general al Hotelului Trotus din Onesti.
George MARTIN
Lasă un răspuns