In acest an, mieii destinati consumului public pot fi sacrificati, cu avizul inspectorilor sanitar-veterinari, si in abatoarele autorizate pentru sacrificarea de porcine sau bovine din judet. In acest sens, Directia Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Bacau a facut publica lista locatiilor in care, premergator Sarbatorilor Pascale, se pot sacrifica mieii. Ele sint in numar de trei, respectiv abatoarele societatilor Nicbac Prod SRL din Nicolae Balcescu si Roger SRL Onesti – abatorul din Casin, precum si punctul de sacrificare autorizat sanitar-veterinar din Piata Onesti. „Recomandam bacauanilor sa cumpere produse alimentare numai din spatiile sau unitatile autorizate sanitar-veterinar, acest lucru insemnind ca atit carnea cit si alte produse de origine animala sau non-animala au fost supuse controlului si nu constituie pericol pentru sanatatea publica”, a declarat dr. Vasile Zaharia, director executiv DSVSA Bacau. (Madalina ROTARU)
Lasă un răspuns