Restaurantul „Zaraza” și compania organizatoare de evenimente EBC Event vor aduce în Bacău, sâmbătă, 9 noiembrie, briza Mării Mediterane, într-un program de patru ore în care farmecul îndepărtatei Elade, dar și savoarea vinurilor promovate de Casa de vinuri Chateau Vartely, din Republica Moldova, vor putea fi apreciate la justa lor valoare într-un program de degustare de vinuri și de cabaret, toate în atmosfera restaurantului care sugerează, prin ambiental, rafinamentul perioadei interbelice, dat de finisajele deosebite ale mobilierului. Vedetele serii, alături de vinurile moldovene, vor fi cântărețul Ionuț Galani și dansatorii trupei „Asteria”.
Maeștrii bucătari se vor întrece pe ai înșiși, cu un menu în care vor include „Amuse Bouche” – inele de calamar, pastramă de curcan, fingers din piept de curcan, inele de ceapă, bulete de brânză Feta asezonate cu ulei de măsline și oregano, acompaniate de legume proaspete, bărcuțe de ardei gras cu brânză aromată cu ceapă și mărar, dar și „Plat de resistance” – rulou din piept de curcan umplut cu brânză Feta preparată cu iaurt, ulei de măsline și oregano, condimentat cu un cârnăcior de curcan și un ardei kapia, pus pe un pat din sos de lămâie, alături de de un cartof aromat, la cuptor, umplut cu tzatziki.
Accesul la evenimentul care va începe de la ora 18,30 se face pe bază de bilet-menu, în valoare de 79 de lei de persoană, și a cărții de vizită, pentru tombola care va aduce câștigătorului un set de două vinuri (la alegere) și trei vinuri spumante obținute după metoda clasică Champegnoise.
Petru DONE
Lasă un răspuns