Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău găzduiește, în perioada 23 – 24 aprilie 2013, cea de a șasea ședință de lucru din cadrul proiectului internațional FooDrinks – Quality Food & Drinks European Training Plan, proiect derulat prin programul Longlife Learning, subprogramul Leonardo da Vinci – Parteneriate. Problema tot mai acută a calității și siguranței alimentare în țările Uniunii Europene, a formării profesionale a personalului ce lucrează în acest domeniu au stat la baza inițierii acestui proiect și au determinat formarea unui consorțiu cu parteneri din șapte țări: România, Bulgaria, Franța, Spania, Grecia, Turcia și Ungaria. Proiectul urmărește, în principal, modernizarea formării profesionale a personalului în calitatea și siguranța alimentară în conformitate cu actualele cerințe ale pieții muncii.
Ziua de 24 aprilie este dedicată vizitelor tehnice la societățile Pambac, Almera Internațional și Albrau Onești. (Cătălina CHIFU)
Lasă un răspuns