Prin Ordonanța de Urgență nr. 400/2003, Guvernul a stabilit normele metodologice pe baza cărora Asociațiile de Proprietari vor trebui conduse și gestionate, pentru rezolvarea în cadrul legal a tuturor problemelor de habitat, siguranță a construcțiilor, relațiile contractuale cu furnizorii de servicii și utilități. Pornind de la aceste reglementări, considerați că președinții și administratorii acestor Asociații își fac corect datoria pentru a le asigura o funcționare corectă?
Maria Ionică, 50 de ani, profesor: „Eu consider că în mare își fac bine treaba. Sîntem mulțumiți. Însă s-ar putea și mai bine. Marea noastră problemă este apa. Apa, în general. Apă caldă nu avem de vreo trei luni și este destul de greu ca vara, cînd este foarte cald, să nu ai apă caldă, ca să poți face măcar un duș. Ca să nu mai spun că și apa rece ne-o mai oprește din cînd în cînd. Sînt vecini care nu sînt la zi cu datoriile la asociație, dar sîntem dispuși să plătim noi, numai să putem avea condiții cît de cît omenești. Dar asta nu cred că intră în atribuțiile celor care lucrează la asociație”.
Nicolae Artenie, 47 de ani, constructor: „Mulțumit, nemulțumit, trebuie să mergem mai departe. Nu cred că am avea ce să facem, chiar dacă am fi nemulțumiți”.
Mircea Bucătaru, 55 de ani, muncitor: „Cei care lucrează la asociația de care aparținem își fac datoria. Nu avem nici o nemulțumire și nu avem ce să le reproșăm. Se implică, spun tot timpul că vor veni să verifice dacă totul este în regulă pe la blocuri, deci, se vede că sînt interesați”.
Lidia Pipă, 41 de ani, bucătar: „În principiu, cred că-și fac bine treaba. Însă, dacă s-ar implica mai mult, ar fi foarte bine. Probabil nu pot, pentru că răspund de o zonă cu întindere mare și e destul de greu să verifici toate scările de bloc. Oricum, este o domnișoară tînără, cu putere de muncă”.
A consemnat Geanina ISTRATE
Lasă un răspuns