Băcăuanii sunt așteptați la Festa del Raviolo, o nouă experiență gastronomică de excepție, organizată de Gran Gourmet Ristorante, pe 02 septembrie. Invitatul special este Chef Andrea Fusco, deținător al unei stele Michelin, care a fost în Bacău și pe 20 iulie, când la Gran Gourmet a avut loc un alt eveniment culinar de succes: „Festa del Polpo/Sărbătoarea Caracatiței”.
Sâmbătă, 02 septembrie, ora 19.00, iubitorii de mâncăruri gourmet își pot rezerva o masă la un regal al celor mai rafinate paste umplute, un parcurs gastronomic impresionant, propus de Chef Andrea Fusco și Chef Petru Pascariu, proprietarul restaurantului cu specific italian Gran Gourmet Ristorante.
Pe parcursul serii, se vor servi 5 feluri de mâncare (inclusiv desert), pregătite în cele mai ingenioase moduri de cei doi bucătari. Desigur, nu va lipsi de la masă vinul care să acompanieze perfect preparatele.
Doritorii pot rezerva o masă la tel. 0746.762.320.
Lasă un răspuns