Pentru noaptea dintre ani, restaurantele si complexele hoteliere din Onesti au pregatit petreceri speciale, iar unele dintre acestea au organizat, spre deosebire de anii trecuti, manifestari mult mai ample, un exemplu in acest sens fiind cel al restaurantului “Bulevard”, unde in meniu sint incluse nu mai putin de 32 de preparate si produse specifice. Astfel, lista de aperitive este alcatuita din rulou umplut, rulada de pui, salam de vara, sunca presata, rosie umpluta, muschi file, sunculita presata, caltabos, cirnaciori de casa, crochete din piept de pui, toba, cascaval, ardei, castraveti si masline, iar specialitatile sint fileul de salau, sarmalutele moldovenesti cu mamaliguta si cotletul la tava “A la Bulevard”, care vor fi servite cu garnituri de legume mexicane, varza calita si cartofi prajiti, precum si cu salata asortata de sezon. Desertul este alcatuit din tort, prajituri si fructe, iar lista de bauturi include palinca, Martini, suc, cafea, vinul casei (Feteasca de Cotnari), apa minerala si sampanie. “Avem un meniu bogat, traditional romanesc, dar si foc de artificii, formatie si concursuri distractive – ne-a spus Gheorghe Chelmus, patronul restaurantului. In fiecare an a iesit foarte frumos, si sintem convinsi ca si anul acesta va iesi la fel de bine”. Gheorghe Chelmus, care este membru fondator al PNL Onesti si care a detinut si functia de presedinte al organizatiei liberale din municipiu, precum si pe cea de consilier local, ne-a mai amintit si faptul ca restaurantul “Bulevard” este unul din localurile preferate de echipa de handbal feminin a Romaniei. De citeva ori pe an, componentele echipei de handbal a Romaniei vin la Onesti, unde servesc masa la restaurantul “Bulevard”. “S-au declarat incintate de bucataria restaurantului, care este bazata pe mincaruri traditionale romanesti”, ne-a mai spus Chelmus. (George MARTIN)
nicoara a zis
IAR LA PROGRAMUL MUZICAL MANELE LA GREU.