Grupul Agricola Bacau este partener al expozitiei Food & Bar Show, organizat pentru profesionistii HoReCa (din hoteluri, restaurante si catering) de revista Food & Bar pe 23 februarie, in Brasov. Expozitia prezinta cele mai noi produse si servicii destinate exclusiv horeca: produse alimentare, bauturi alcoolice, cafea, echipamente si ustensile profesionale, vesela si tacimuri, tehnologie, mobilier etc.
„Punctul central in jurul caruia se desfasoara evenimentul – scrie foodandbar.ro – este bucataria-scena, unde au loc diverse demonstratii culinare si prezentari sustinute de binecunoscutii bucatari Horia Virlan si Cezar Munteanu, in care se va pune accentul pe caracteristicile si avantajele profesionale ale produselor prezentate. Pe linga demonstratiile culinare, furnizorii prezenti in standuri vor oferi toate detaliile despre portofoliu si oferta comerciala.”
Prima editie Food & Bar Show s-a desfasurat in luna iunie 2010, la Constanta, iar pina in prezent au fost organizate numeroase expozitii sub acest format, in cele mai importante orase din punct de vedere al activitatii HoReCa: Bucuresti, Constanta, Timisoara, Iaşi, Braşov, Cluj si Sinaia, cea mai mare audienta fiind inregistrata la editia din Brasov in februarie 2011, unde a participat si Agricola.
Compania din Bacau participa, ca de obicei, cu toate categoriile sale de produse: carne de pui, ai caror reprezentanti sint Puiul Fericit, Puiul Familist si Puiul Antistres, apoi preparatele din carne fierte-afumate si salamurile crude uscate de la Salbac, precum si produsele de tip ready meal (mincare gata preparata) de la Europrod. (Petru DONE)
Lasă un răspuns