Agitaţie mare cu doar câteva zile înainte de Paşte în Piaţa Centrală din municipiul Bacău. Fiind singurul loc autorizat din oraş pentru vânzarea mieilor sacrificaţi, standurile special amenajate s-au dovedit a fi neîncăpătoare pentru comercianţi.
În ciuda ofertei bogate, toţi şi-au aliniat preţurile la 25 de lei kilogramul de carne de miel, negocierea începând de la un număr mai mare de miei cumpăraţi. Preţul este cu cel puţin doi-trei lei mai mare decât anul trecut, dar mult mai mic faţă de cel din supermarketuri, unde kilogramul de pulpă de miel ajunge la 30 de lei, iar cel de cotlet, la 35 de lei.
Tot în Piaţa Centrală din Bacău kilogramul de caş de oaie de vinde cu 20 de lei, cel de vacă – cu 17 lei, legătura de verdeţuri este un leu, kilogramul de hrean – 12 lei, iar cel de ridichi – 5 lei.
Lasă un răspuns