Din dorința de a aduce un suflu nou pe piața restaurantelor locale, Chef Petru Pascariu, care deține Gran Gourmet Ristorante, organizează, împreună cu binecunoscutul chef Cezar Munteanu, un atelier interactiv. Evenimentul intitulat „Chef Atelier by Cezar Munteanu” va avea loc sâmbătă, 08 iunie, ora 18.30.
Cei care vor să experimenteze o cină inedită sunt așteptați cu numeroase surprize culinare, printre care se regăsesc foie gras-ul, mușchiulețul de vită și mousse-ul de ciocolată. Clasice, veți spune, dar va fi extrem de interesant să descoperiți combinația de arome și tehnicile culinare pe care le vor folosi Chefii – pentru că, da, îi veți vedea pe bucătari în acțiune!
„Vreau să pun Bacăul pe harta destinațiilor gastronomice de top. Să aducem un suflu nou mediului HORECA local și să le oferim șansa băcăuanilor, dar și celor care sunt în trecere prin oraș, să încerce cât mai multe din specilitățile lumii. De aceea, am răspuns cu bucurie ocaziei de a organiza în incinta restaurantului nostru, alături de Chef Cezar Munteanu, o seară în care să punem în valoare bucătăria franțuzească, de această dată”, a precizat Chef Petru Pascariu.
Toate preparatele vor fi pregătite în fața oamenilor, iar clienții vor putea interacționa cu Chefii și vor putea afla, chiar de la ei, despre tehnicile pe care le folosesc și diferite secrete din bucătăria profesională.
„Vrem să vă uimim cu gusturi poate de unii cunoscute, dar care au ceva în plus… Vrem să vă dezvăluim câte ceva din secretele gastronomiei franceze și să vă învățăm trucuri din bucătăria profesională. Fiecare detaliu a fost gândit pentru vă oferi o experiență autentică și memorabilă. Mâncarea va fi acompaniată de vinurile Cramei Oprișor, pentru că un preparat gourmet trebuie însoțit de o băutură pe măsură”, au transmis cei doi Chefi, Petru Pascariu și Cezar Munteanu.
Gran Gourmet Ristorante este unul dintre cele mai cunoscute și apreciate restaurante cu specific italian din Bacău și împrejurimi. Oamenii sunt atrași de acest local pentru că știu că aici vor fi întotdeauna surprinși cu preparate inedite, pentru care se folosesc cele mai proaspete ingrediente.
Periodic, în cadrul restaurantului se organizează evenimente gastronomice deosebite, unde sunt invitați bucătari de renume. Anul trecut, invitatul special a fost Chef Andrea Fusco, deținătorul unei stele Michelin.
Anul acesta, Gran Gourmet Ristorante are onoarea de a-l primi pe Chef Cezar Munteanu, unul dintre cei mai cunoscuți bucătari români, cu o vastă experiență internațională și multiculturală. „Bacăul a devenit una dintre casele mele, unde mă reîntorc cu drag”, a declarat celebrul Chef.
Despre „Chef Atelier”
„Chef Atelier” este conceptul de Open Kitchen (Bucătărie Deschisă) a lui Cezar Munteanu, unde oamenii au ocazia de a interacționa cu bucătarul și de a mânca preparatele servite chiar de el. Pe 08 iunie, ora 18.30, Gran Gourmet Ristorante se va transforma într-un astfel de atelier, pentru a le oferi clienților săi o nouă experiență, nemaiîntâlnită în Bacău.
Detalii legate de meniul din cadrul „Chef Atelier by Cezar Munteanu” și vinurile care vor însoți preparatele sunt disponibile pe pagina de Facebook Gran Gourmet Ristorante. Locurile sunt limitate. Rezervările se fac la telefon 0746 762 320.
👤 a zis
Hmmm.In orasul asta „prafuit” si cu buzunare goale,mizerabil in multe locuri,sa vrem sa mancam ceva a La’Chef?Mda…Cred ca mamaliga cu jumar,sau tochitura moldoveneasca,e mai rentabila la buzunar,si mai de a casei.