În comuna Poduri, județul Bacău, a fost inaugurat astăzi noul sediu de evidență a populației, într-un imobil în care a funcționat un CAP.
De astăzi, cei aproximativ 8000 de podureni nu vor mai fi nevoiți să se deplaseze în Moinești pentru obținerea sau preschimbarea documentelor, îndeplinirea procedurilor și formalităților necesare fiind posibilă la sediul primăriei.
„În prezent, avem la nivelul județului 18 astfel de servicii locale de evidență a populației. Am gândit o descentralizare a activității Direcţiei Judeţene de Evidenţă a Persoanelor Bacău, astfel încât cetățenii să beneficieze de aceste servicii în mod direct. O felicit pe dna. Diana Narcisa Miclăuș pentru toate proiectele pe care le inițiază în beneficiul comunei pe care o conduce. A dovedit în mandatele sale că dăruirea și spiritul gospodăresc sunt caracteristici definitorii pentru dezvoltarea oricărei comunități”, a declarat Valentin Ivancea, președintele Consiliului Județean Bacău.
Costurile investiției s-au ridicat la 200.000 de lei, sumă acoperită de la bugetul local al comunei Poduri.
next a zis
Viziune administrativă nu glumă. Mare comună cu 2 mii de locuitori, aflata la o arucatură de baț ( aprox. 5 km) de viitorul oraș Moinești. Întrebare: Foștii membri CAP au fost oare despăgubiți intr-un anume fel pentru acea clădire provenită din patrimoniul fostului CAP.
Grigoraș fost primar 1991-1992. a zis
Cine falsifică istoria comunei Poduri? Clădirea în care ați inaugurat sediul pt . evidența populației la Poduri a fost construită în anul 1991 pentru arhiva comunei și pt.camera de oaspeți. Astăzi 2023 toată arhiva comunei Poduri ca și obiectele casate stau aruncate în 2 săli de clasă la școala Prohozesti,care, deși e tip Spiru Haret sta să cadă ca și casa învățătorului pentru că Primăria a făcut în jurul ei depozit de balast carat din albia Tz. Sărat. Toate acestea se petrec în timp ce instituții ale statului român, plătite sa vegheze,dorm pe banii noștri.Mai rău e la școala Brănești,Poduri -LMI 2004 și nimeni nu vede.