Pentru noaptea de revelion, Hotelul Trotus din Onesti a pregatit doua petreceri separate, organizate in Salonul Alb si in Salonul Rustic, cu meniuri diferite si program artistic diferit, dar si cu preturi diferite.
Astfel, la Rustic, pretul este de 175 de lei de persoana, iar meniul este alcatuit din Garone alb, cu lamiie si gheata, coniac Alexandrion, Fanta sau Cola, vin Tohani alb sau rosu, cupa de sampanie la miezul noptii, rosii creasta de cocos, cascaval Hochland afumat, trandafir de Sibiu, muschi tiganesc, masline negre sau verzi, specialitate de pui cu piper verde, file de macrou afumat, cu lamiie, cafea naturala sau cu lapte, piept de pui, cotlet de porc la gratar, cartofi taranesti, salata de varza, prajitura, fructe sau bomboane.
Programul artistic va fi asigurat de Eugen Ungureanu, de la Casa de discuri “Electro Star” si TV Favorit, precum si de alti invitati-surpriza. In Salonul Alb, pretul este de 275 de lei de persoana, iar meniul este alcatuit din whisky sau Campari orange, suc natural, vin alb sau rosu, apa minerala carbogazoasa sau plata, rosii cherry sau cascaval afumat, tartine cu icre rosii si creveti, jambon serrano cu pepene galben, somon fume pe felie de lamiie, pasta de brinza de capra pe corabioara de ardei, salade de beouf, muschi Montana, rulada de porc, frigaruie de curcan cu bacon, brinzeturi frantuzesti asezonate cu ananas si struguri, piept de curcan sau pulpa de porc umpluta, cartofi englezesti, salata asortata, cafea expresso cu lapte, somon la gratar pe pat de salata verde cu cartofi nature si lamiie, cupa de sampanie la ora 24,00 si inghetata de menta cu bucati de ciocolata.
Programul artistic va fi sustinut de trupa de cabaret a Teatrului de Revista din Bucuresti, Madalina Manolache si alti invitati, iar participantii vor putea urmari si focul de artificii organizat in fata hotelului. Se va organiza si o tombola, in care marele premiu va fi un sejur de 3 zile la Vila Rica din Slanic Moldova, iar premiul special consta dintr-un week-end in doi la Complexul turistic “Birlogul ursului” din Sulta, comuna Agas, plus multe alte surprize.
“Va fi un revelion care sfideza criza, din punctul de vedere al calitatii programului si meniului, dar la pret de criza – ne-a spus Marcel Bujor, directorul general al Hotelului Trotus. Peste 70 % din capacitatea celor doua saloane a fost deja ocupata”.
Pentru celelalte locuri care au mai ramas neocupate la Salonul Alb (capacitate totala – 170 de locuri) si Salonul Rustic (100 de locuri), onestenii pot face rezervari si prin telefon, la numarul 0728.973.012 (Cristina Bujor), sau prin e-mail, la adresa hoteltrotusonesti@yahoo.com. (George MARTIN)
Lasă un răspuns