Cu ocazia Zilei Indragostitilor, la Hotel Trotus din Onesti a fost organizata o petrecere speciala, care s-a desfasurat simbata, in Salonul Alb, si la care au participat peste 200 de onesteni. Meniul, care a costat 52 de lei de persoana, a fost alcatuit din file de pangasius parizian, cartofi natur si lamiie, ceafa la cuptor, orez cu legume si salata de varza alba, vin “7 pacate”, apa minerala si salata de fructe. Iar programul muzical a fost asigurat de DJ Lili si Eugen Ungureanu, de la Casa de discuri “Electro Star”, care au fost insotiti de o echipa de filmare de la Favorit TV, alcatuita din Dan Dascalu, Constantin Iftimie si Ionut Codreanu. In cadrul programului, DJ Lili si Eugen Ungureanu au sutinut si citeva serii de recitaluri live, dar au prezentat si piese din repertoriul altor interpreti. Programul a fost bazat in special pe melodii romantice, dar nu doar muzica a fost adaptata evenimentului, ci si decorurile si costumatiile artistilor. “A fost o petrecere reusita, la fel ca si celelalte pe care le-am organizat noi, fie ca s-au numit ‘petreceri de criza’, ‘petreceri de suflet’ sau ‘picnicuri in familie’”, a apreciat Marcel Bujor, directorul general al Hotelului Trotus. La petrecerea de Sfintul Valentin, s-a organizat si o tombola cu premii consistente. Premiul I a fost un sejur de 4 zile si 3 nopti la Vila Diana din Eforie Sud si a fost cistigat de Bogdan Capatina, Premiul II a fost un sejur de 3 zile si doua nopti la Vila Rica din Slanic Moldova si a fost obtinut de Manuela Anton, iar Premiul III a constat din doua bilete la Hotel Trotus, la petrecerea de 8 Martie, sI a fost castigat de Mihai Chircu. Alti doi cistigatori au primit cite un meniu la petrecerea de 8 Martie, iar un alt onestean a intrat in posesia unui calendar si a unei agende personalizate. In perioada urmatoare, la Hotel Trotus din Onesti vor mai fi organizate si alte petreceri, cea mai mare fiind cea de 8 Martie, pentru care inscrierile se fac si prin telefon, la numarul 0728.973.012 (Cristina Bujor). Cei care se inscriu mai devreme au dreptul sa-si aleaga masa la care vor sta, a anuntat directorul Bujor, care a mai precizat ca, cine doreste, poate comanda si meniu de post. (George MARTIN)
Lasă un răspuns