Grupul Agricola Bacău va fi furnizorul cărnii de pui pe care gastronomul Radu Popovici o va folosi în evenimentul culinar „La Mansarda”, care va avea loc astăzi, 16 mai, într-o locație din București și pe care l-a intitulat „Brânza în bucate”. Practic, va fi vorba de o cină la care participanții vor savura o serie de preparate culinare având ca punct central brânzeturile. „Le veți putea degusta în sosuri, umpluturi, garnituri, topping-uri etc., alături de alte alimente și vinuri de bună calitate” – scrie master cheff-ul pe blogul său.
Meniul pe care Radu Popovici îl va pregăti alături de Costel Clipescu, va conține Bulete de cartofi cu brânză, Mini tarte cu ceapă caramelizată și trei feluri de brânză, Rulada de pui cu brânză și spanac, Mușchiuleț de porc cu sos Castello Blue și ciupercuțe și Tort de lămâie cu mascarpone. Totul însoțit de o selecție de vinuri albe și rose de la Halewood România și de „multe povești culinare captivante” – cum susțin organizatorii evenimentului. Participarea la un astfel de festin costă numai 99 de lei.
Carnea de pui de la Agricola va fi acompaniată, astăzi, la „Brânza în bucate”, de produse Halewood pentru vinuri, Delaco pentru brânzeturi și Romsuintest Periș pentru carnea de porc.
Radu Popovici nu este bucătar de meserie (este absolvent al Institutului Politehnic), dar are, de câțiva ani, un vizitat site cu rețete culinare, a devenit autor de cărți de bucate și este gazda unei emisiuni tv de profil. (Petru DONE)
Lasă un răspuns