Vineri, 4 februarie, elevii claselor a V-a, alături de comitetul Eco al Școlii “Al.I.Cuza” Bacău, coordonați de diriginți au organizat o nouă activitatea din cadrul proiectului European “Mănâncă responsabil”.
Aceasta s-a desfășurat în Amfiteatrul Radu Beligan și a purtat numele “Răsfăț în bucătăria bunicii”. În cadrul acesteia, elevii au prezentat eseuri despre o alimentație și viață sănătoasă, powerpoint-uri despre importanța fructelor și legumelor și, cel mai important, produsele tradiționale românești preparate de mămici și bunici.
Maria Ionos, reprezentant al APM Bacău, a prezentat elevilor informații noi și interesante în legătură cu un stil de viață sănătos.
Elevii participanți au învățat că trebuie să includă în alimentația lor fructe, legume, dar mai ales să reînvie obiceiurile bunicilor și străbunicilor și să promoveze produsele tradiționale românești.
Lasă un răspuns