Un nou restaurant de clasa vine sa satisfaca poftele iubitorilor bucatariei cu specific mediteranean. Este vorba despre Restaurantul „Class”, situat pe strada Mihai Eminescu, in imediata vecinatate a Centrului Militar Judetean Bacau. Deschis in urma cu patru luni, restaurantul a reusit sa atraga o clientela selecta care a raspuns prompt ofertei lansate pe piata. Din curiozitate sau pur si simplu de placere, bacauanii au savurat bunatatile specifice bucatariei mediteraneene (supe, paste, peste dorada, s.a.). „Intregul personal are calificarea necesara. Ospatarii servesc ca la carte, constienti fiind ca fiecare client conteaza. Avem bucatarese specializate in Italia, pregatite in orice moment sa adapteze meniul in functie de cerintele clientilor”, spune Valeriu Negulescu, managerul restaurantului „Class”. Ca raspuns la solicitarile celor care trec pragul restaurantului, bucatarii vor pregati de doua ori pe saptamina „berbecut la gratar”. „Din 12 septembrie, cei interesati pot servi la terasa aceasta specialitate. Interesant este faptul ca «operatiunea» este la vedere. Protapul va fi amplasat pe terasa, la vedere, comanda va fi asezonata obligatoriu cu un vin de calitate. Tentatia este mare, mai ales ca berbecutului nu-i va lipsi mamaliguta si mujdeiul de usturoi”, adauga Negulescu.
Din acest meniu nu va lipsi in aceasta toamna mustul sau pastrama de oaie, unul dintre produsele care pot fi gasite in lista permanenta. In ceea ce priveste preturile, acestea sunt putin sub media celorlalte restaurante. In plus, in cele doua saloane ale restaurantului pot fi organizate simpozioane, petreceri sau nunti. Salonul destinat petrecerilor are o capacitate de 120 de locuri, iar sala mica poate fi folosita pentru simpozioane care reunesc 60 de persoane. Reataurantul „Class” pregateste, deja, pachetul pentru Revelionul 2008, iar cine este interesat de oferta poate face oricind popas sa testeze bucataria specifica.
ismail a zis
Ciorba de burta si mititei au ? asta-i baza la romani
bad news a zis
neseriosi…daca vrei sa organizezi un eveniment acolo si trimiti 3 persoane la intervale diferite de timp sa intrebe de pretul pachetului de servicii, iti vor spune invariabil trei preturi diferite! si din ce in ce mai mari…oricum, nejustificat de scump pentru un restaurant nou pe piata, care este in fixare de target…deci bad management