Cu ocazia sarbatorilor de iarna, multe hoteluri si restaurante din Onesti si de pe Valea Trotusului organizeaza petreceri de Revelion, iar printre acestea se numara si Restaurantul Bulevard, unde costurile se ridica la 130 de lei de persoana. “Este cel mai mic pret din zona”, ne-a spus patronul localului, Gheorghe Chelmus, fost presedinte al PNL Onesti si consilier municipal, care ne-a mai precizat ca in pretul de 130 de lei intra meniul, care este unul traditional romanesc, muzica si distractia, inclusiv jocurile organizate in noaptea dintre ani. Restaurantul asigura vin Cotnari la discretie, gustari cu salam de Sibiu, cascaval, muschiulet, toba, caltabos, cirnaciori de casa, sarmalute cu mamaliguta facuta in local, salate asortate de sezon, plus un ambient placut si muzica pe placul tuturor, asigurata de un DJ. “Va fi un revelion deosebit”, a dat asigurari Gheorghe Chelmus. (George MARTIN)
Lasă un răspuns