În cele opt magazine Lidl din județul Bacău a debutat prima „Săptămână italiană” din acest an. Pot fi găsite, astfel, ingredientele potrivite pentru pegătirea unor mese italienești autentice. Uleiul de măsline dă un plus de savoare preparatelor, iar sosurile cu oțet balsamic reprezintă ingredientul pentru asezonarea salatelor. De asemenea, „bruschette”-le în diverse sortimente și aperitivele mediteraneene sunt o alternativă practică pentru o masă gustoasă și pregătită în cel mai scurt timp posibil. Oferta conține și produse din gama Deluxe, care pot da o notă aparte oricărei mese, precum Gourmet, risotto în diverse sortimente, trufe dulci din Piemonte, înghețată cu alune de pădure sau panzerotti cu cireșe amarena. Pentru că bucătăria italiană este faimoasă și datorită deserturilor, Săptămâna italiană a venit, astfel, cu o varietate de gustări dulci, precum tiramisu, înghețata tip spaghetti din lapte cu topping de fructe și bucățele de ciocolată albă, tartufo din spumă fină cu mascarpone pe blat însiropat cu cafea sau prăjiturile pardulas cu ricotta, originare din Sardinia. (Petru DONE)
Lasă un răspuns