Valentin Ivancea, președintele Consiliului Județean Bacău, împreună cu Adrian Popa- managerul SJU Bacău, Lucian Bogdanel – prefectul județului, dirigintele de șantier și antreprenorul general, a participat astăzi la o ședință de lucru și la o verificare a stadiului lucrărilor derulate în cadrul contractului încheiat pentru amenajarea subsolului și parterului clădirii „Spital Municipal”.
„Fără îndoială, lucrarea este complexă. Această complexitate este dată de faptul că în anii care au trecut, ceea ce se lucrase s-a deteriorat. Mai mult decât atât, sunt și zone în care au fost executate lucrările doar aparent. Bineînțeles că expertiza tehnică va releva toate aspectele ascunse odată cu execuția acelor lucrărilor”, a declarat Ivancea.
Potrivit președintelui CJ, antreprenorul depune eforturi suplimentare pentru ca acest proiect să fie realizat în condiții de calitate și să fie finalizat în cel mai scurt timp posibil.
Consider că astăzi, de Ziua Mondială a Bolnavului, cea mai bună manieră prin care ne putem manifesta compasiunea față de cei care suferă este să ne concentrăm asupra asigurării condițiilor pentru pacienți, prin dezvoltarea infrastructurii medicale. În mod cert, dincolo de cuvintele de încurajare adresate bolnavilor, aceștia au nevoie de spitale realizate în condiții de calitate & echipate complet și de personal medical pregătit și dedicat îngrijirii pacienților.
În ultimii ani, în Bacău, s-au făcut pași extrem de importanți pentru dezvoltarea SJU Bacău, prin investiții complexe, gestionate de conducerea spitalului într-un mod eficient.
– Valentin Ivancea, președintele Consiliului Județean Bacău
Xyz a zis
Sa repare liftul cu care se transporta bolnavii, doar un noroc chior a fost ca nu a murit nimeni in el. Sunt pacienti care consuma oxigenul dintr-o butelie intr-o jumatate de ora iar blocarea 2 ore intr-un lift le-ar fi fatala. Litul sa blocat de cel putin 3 ori anul asta.
Lungu M. a zis
Ca se defecteaza liftul, asta e ceva uzual. Pacientul poate sta in lift si daca se intrerupe curentul si atunci e mai rau. Din pacate nici usile nu se pot deschide.
De asta spitalele serioase au cate 2 sau 3 lifturi, la fiecare etaj.
Se strica unul, mergi cu celalalt. Nu trebuie sa te temi.
Asa e si la Onesti, spital mare, lifturi care ajung chiar si la subsol.
Si culmea, tine doar de primarie sa faca asa ceva, nu trebuie aprobare ca de obicei de la Bucuresti.
Trust ScuLArea Bagaului a zis
Inseamna ca Bagaul este un oras foarte sarac…
si nu din vina PRIMARULUI.
NU inteleg de ce se mai numeste MUNICIPAL, spitalul.