Cele șapte magazine Lidl din județul Bacău oferă de luni, 29 aprilie, produse specifice bucătăriei franceze în prima campanie „Săptămâna Franceză” din acest an. Este vorba de vinurile Chardonnay Pays d’Oc sec și Cotes du Rhone Villages, de cidrul de Normandia sau de sortimentele de brânză Raclette și Pave – doar câteva dintre produsele oferite de Lidl în cadrul Săptămânii Franceze. Tarta Quiche Lorraine, garnisită cu șuncă afumată și brânză, ghiveciul de legume, sau cartofii gratinați Dauphinois sunt ingredientele potrivite pentru o masă savuroasă și ușor de preparat. Cei care doresc o gustare ușoară între mese pot opta pentru salamul uscat cu nuci sau minisalamurile franțuzești, asezonate cu muștar franțuzesc cu arome naturale, precum oțet ori vin ars.
Bucătăria franceză este cunoscută pentru deserturile sale sofisticate, astfel că Lidl pune la dispoziția clienților produse delicioase, precum cunoscutele prăjituri macarons, nougat de Montelimar, profiterolul, brioșele împletite, cu ciocolată, magdalenele cu unt și ou sau migdalele glazurate. (Petru DONE)
Lasă un răspuns