Documentația pentru proiectarea și realizarea Rezervei de apă a municipiului Bacău, a fost publicată pe SEAP (sistemul electronic de achiziții publice), după ce a fost aprobată de Agenția Națională pentru Achiziții Publice. Ofertele sunt așteptate până pe 16 aprilie 2018.
Miercuri, 14 martie 2018, anunțul de participare pentru obiectivul de investiție: „Rezerva de apă a municipiului Bacău, proiectare faza PTh și execuție lucrări” a fost publicat pe SEAP (vezi facsimil jos), anunță municipalitatea, într-un comunicat de presă.
„Este un proiect imperativ pentru comunitatea băcăuană, prin intermediul căruia se asigură independenţa sistemului de apă din municipiul Bacău, indiferent de aducţiunile principale de la Valea Uzului, în contextul repetatelor avarii majore înregistrate pe această conducta de aducțiune. Aceste sisteme trebuiau gândite de acum 30 de ani”, a precizat Cosmin Necula, primarul municipiul Bacău.
Valoare estimată a proiectului este de peste 19 milioane de lei, fără TVA. Fondurile provin de la Ministerul Dezvoltării, prin PNDL 2, și de la bugetul local. Data limită de depunere a ofertelor este 16 aprilie 2018, ora 15:00, iar data limită de evaluare a ofertei este 11 mai 2018, ora 18:00.
Procedura de atribuire a proiectului „Rezerva de apă a municipiului Bacău, proiectare faza PTh și execuție lucrări” este cererea de oferta / procedura online simplificată – într-o singura etapă, criteriu de atribuire fiind cel mai bun raport calitate-preț.
Etapele realizării rezervei de apă
Activitățile contractului sunt incluse în 3 etape:
*Etapa I:
-1. Documentație Proiect Tehnic (PTh), inclusiv verificarea atestată pe specialități, conform HG 925/1995 si Legii nr.10/1995;
– 2. Documentatii pentru obtinere avize/acorduri ;
– 3. Documentație tehnică în vederea obținerii Autorizației de construire (DTAC), inclusiv verificările tehnice conform HG nr.925/1995 (planurile de încadrare în zona și planurile de situație vor fi cu viza OCPI, în original)
– 4. Detalii executie ( DE )
– 5. Caiet sarcini ( CS ), inclusiv verificările tehnice conform HG nr.925/1995;
– 6. Documentație tehnică de organizare a execuției lucrărilor (DTOE) ;
– 7. Plan de securitate și sănătate în muncă ; Asistența tehnică din partea proiectantului, pe toată perioada de realizare a obiectivului.
*Etapa a II-a:
– Execuție lucrări;
*Etapa a III-a:
– Documentația As Built (după finalizarea lucrărilor).
La finalul execuției acestui proiect:
– Lungimea totală a conductei de aducțiune/ distribuție va fi de 8.900 ml și va cuprinde 7 tronsoane de conductă;
– Tronsoanele de conductă vor fi completate de un număr de 3 stații de pompare (Gherăiești, Mărgineni 2, Vasile Pârvan);
– 14 cămine de vană, golire și aerisire;
– Gospodăria de apă va fi constituită din: rezervor cu o capacitate de 25 mc, stație de clorinare, stație de pompare, instalații electrice și hidraulice.
Andronic a zis
Bravo! ????
Vasiliu a zis
Ce de fotografii studiate ….
Cata ignoranta ……
Cata vrajeala ……
Trebuie sa schimbe denumirea nu „Rezerva de apa”
ci „Surse alternative de alimentare cu apa ” .
Se pare ca este de doua ori mai scump km decat
proiectul de la Poiana Uzului , care a fost cu teava
din fonta nu din plastic , ca la canalizare .SIC
Mircea a zis
Rezervor cu capacitate de 25mc? Asta inseamna 25.000 litri, cam cat incape in doua cisterne. Un rezervor din asta poate sa isi faca fiecare in spatele casei, mai bine cumpara niste piscine gonflabile de la supermarket si ieseau mai ieftin.
Micro a zis
Ei ii spun „rezerva de apa”. De fapt se vede ca se vor folosi tot vechile rezervoare de apa deja existente si nu se vine cu nimic nou ci doar cu o teava care le leaga.
a a zis
Primaria sa caute primar ca restul vin
STAN a zis
In doi ani a conceput un anunt.
Nici nu a inceput partea grea (proiectare, licitatie, contestaii si para contestatii, executie) si el sta la poza si se bate cu caramida in piept cu „mareata” realizare ! Parca este gaina babei care face o margica si se lauda la toata lumea.
In acesti 30 de ani au avut cel putin un viceprimar (se stie care). A gandit ceva?
Sunt din ce in ce mai putini cei care ii mai asculta si cred minciunile.
Lumea a zis
Vai de capului lui de primar in doi ani n-a urnit nimic, pana acum trebuia sa fie si proiectul tehnic gata.
Democrit a zis
La cum e realizat caietul de sarcini va ploua cu contestații. Sunt nenumărate paragrafe care se bat cap în cap, inclusiv referitoare la tipul de țeavă folosită. Profesionalism, nu glumă…
Cris a zis
Gata, v-am promis si am facut-o, repede o poza si….anuntul e gata, articolul s-a scris singur….
Mi-e si sila sa citesc toate declaratiile lui….mai bine lasa locul altuia
Dorin a zis
Cum spunea si cineva mai sus:
Primaria sa caute mai intai primar, ca pe urma vin si restul!!
Nicu a zis
Este vorba despre un rezervor tampon de 150mc…rectificati articolul…
inginer a zis
Atentie ca este doar cu rol „tampon” pt a compensa variatiile de pe conducta un fel de vas de expansiune de hidrofor