Agricola Bacau relanseaza gama de specialitati feliate, in urma unei investitii de aproximativ 150.000 de euro si propune consumatorilor un nou ambalaj de prezentare. Aceasta decizie face parte din strategia de a intari identitatea produselor feliate – specialitati din carne de pui si salamuri crude uscate. „Noile specialitati – spune directorul companiei Salbac Bacau, care face parte din Grupul Agricola, Angelica Boboutanu Smil – sint feliate si ambalate in vacuum cu ajutorul unui utilaj modern, in conditii stricte de siguranta alimentara. Feliile astfel vacuumate sint introduse intr-un plic cartonat personalizat. Noul layout de produs contine detalii complete referitoare la continutul caloric si proteic al produselor pe care le propunem, aspect esential in luarea deciziei de cumparare. Estimam ca aceasta relansare sa aduca un plus de vinzari de 30% in ce priveste gama de specialitati feliate, in perioada urmatoare”.
Ca specialitati din carne de pui, sint relansate vedetele gamei: Jambonelul din Piept de Pui, Rulada Primavera de Pui si Sunca Presata din Piept de Pui. Alaturi de produsul vedeta – Salamul de Sibiu Agricola Bacau – lider in total segment pe piata interna, cu o cota de piata in volum de 33,5% (sursa: MEMRB Romania), in gama salamurilor crude uscate feliate sint relansate alte trei sortimente distincte si distinse ale acestei game, respectiv: Salamul Ambasador, Salamul Banatean si Salamul Chorizo. În primul trimestru al anului în curs, vinzarile pe segmentul salamuri crude-uscate si preparate fierte afumate, obtinute la Salbac, au inregistrat cresteri semnificative: plus 52% in volum si, respectiv, plus 49,6% în valoare, în contextul in care piata mezelurilor a inregistrat o usoara scadere in aceasta perioada. Preparatele din carne fierte-afumate si salamurile crude uscate sint produse de Salbac, dar Grupul Agricola detine doua fabrici specializate si modernizate.
Noile game de produse feliate de la Agricola au fost concepute pentru a da viata formelor si culorilor din farfurie, care stimuleaza si dinamizeaza viata oricarui pofticios. „Viata – opineaza psihologul Ligia Moise – trebuie permanent asezonata cu forme si culori. Aceste mici minunatii culinare sint cele care ne atrag atentia, ne încinta ochii înainte ca savoarea produselor sa ajunga la papilele noastre gustative. O farfurie in care culorile abunda ne va crea cu siguranta o stare de bine, ne va ajuta sa ne exprimam mai usor gindurile, sentimentele si emotiile. Pentru ca totul in jurul nostru inseamna culoare, armonie, forme si sentimente, Agricola si-a propus sa aduca tot acest festin de emotii si trairi intr-o singura gama: specialitatile feliate”. Agricola a identificat o nevoie a consumatorilor in ceea ce priveste combinatia alimentatie sanatoasa – „estetica din farfurie”, iar noua gama de produse feliate reprezinta solutia perfecta. Produse ca Jambonelul din Piept de Pui, Rulada Primavera de Pui, Sunca presata din Piept de Pui, toate obtinute din aceeasi materie prima valoroasa – pieptul de pui Agricola – va vor conduce simturile pe cele mai inalte culmi ale gustului. La fel de pretioase sint salamurile crude uscate feliate Salamul de Sibiu, Salamul Ambasador, Salamul Banatean si Salamul Chorizo. „Culorile si formele reprezinta tot ceea ce ne înconjoara. Ne ajuta sa ne facem viata mai frumoasa, ne poate crea o stare de bine, chiar si atunci cind facem una dintre cele mai banale activitati zilnice, cum ar fi pregatirea si servirea mesei” – spune psihologul Ligia Moise. Si, cel mai important, putem transmite gindurile, sentimentele sau emotiile noastre si celor apropiati, dragi noua. (Petru DONE)
Lasă un răspuns