Pambac marcheaza Ziua Mondiala a Piinii, prin lansarea unui concurs inedit pentru consumatorii de piine din Bacau: „Gateste-ti porcul de Craciun!”. „In acest an ne-am gandit sa marcam Ziua Mondiala a Piinii, atragind atentia asupra… porcului pentru Craciun, prin intermediul piinii Pambac – spune directorul de marketing al societatii, Tatiana Soldeanu. Piinea este un ingredient care insoteste aproape orice preparat culinar, iar preparatele din porc, care sint esenta si deliciul mesei de Craciun, se stie ca nu pot fi mincate fara piine. Cum noi oferim traditional piinea, in acest an ne-am gindit sa-i bucuram pe consumatori dindu-le posibilitatea de a primi de la Pambac si Porcul de Craciun. E darul nostru, lansat cu ocazia Zilei Mondiale a Piinii, deoarece la nivel simbolic piinea inseamna bucuria de a darui, de a impartasi.”
Concursul „Gateste-ti porcul de Craciun” se desfasoara in perioada 15 octombrie – 14 decembrie, in reteaua de magazine Pambac si in magazinele partenere. Concursul le ofera posibilitatea participantilor, de a cistiga Marele premiu – porcul pentru Craciun sau premiul al doilea – o jumatate de porc ori trei premii III – pachete cu produse Pambac pentru Craciun. Vor fi, insa, si 50 de premii de fidelitate – pachete cu produse Pambac. Inscrierea in concurs se face prin plasarea unui plic cu 30 de etichete de pe orice piine Pambac in una din urnele care se afla in magazinele participante la concurs. Desemnarea cistigatorilor se va face prin tragere la sorti, organizata la finalul perioadei de concurs. „Dupa incheierea concursului, «Cistiga piine gratis pe viata», numerosi consumatori ne-au tot intrebat cind vom organiza urmatoarea promotie. Prin acest nou concurs, raspundem interesului manifestat de consumatorii nostri fideli, carora le oferim, de aceasta data, posibilitatea de a cistiga, cu etichetele de pe orice piine Pambac” – a adaugat directorul de marketing.
Pambac este lider local pe piata de panificatie. Oferta sa cuprinde, pe linga franzela neambalata livrata, din 2009, doar cu eticheta, si franzela ambalata, precum si produse de panificatie speciale: feliate, ambalate, din faina integrala, din faina de secara, cu adaosuri de tarite, germeni, multicereale etc. Pambac este lider national pe piata de paste fainoase si detine brandurile Grania, Gata, Flavora, Ador-gustul de acasa, Superfort, Patishop si Puufuulet. (Petru DONE)
seneca a zis
Eei hai, da-o incolo, pai eu oricind las piinea pentru o mamaliga calda si un usturoi cu o friptura fierbinte de purcelus . Agricultorilor , pe cind Ziua mondiala a mamaligii – doar suntem moldoveni mamaligari , sa avem si noi Brendul nostru regional >De unde o fi scos si Pambac-ul sloganul asta ,astia nu stiu de criza? Pai noi romanii anul asta, taiem porcul , dar de pe lista – Reclama ieftina ,domnilor , faceti piine gustoasa si de calitate si nu ne trebuie tombole cu piine pe viata .Piinea , se va vinde ca piinea calda .Pentru ca, „Da-ne noua ,Doamne piinea cea de toate zilele …….”
dean a zis
in romania e ziua nationala a painii scumpite…….
velpitar a zis
O alta analfabeta ajunsa director……. sau sub director.
Conform DEX
PẤINE, pâini, s. f. 1. Aliment de bază al omului, preparat dintr-un aluat de făină (de grâu, de secară etc.) și ingrediente, afânat prin fermentația drojdiei, frământat cu apă și copt în cuptor
INGREDIENT, ingrediente, s. n. Substanță care intră ca accesoriu în compoziția unui medicament, a unui aliment etc., fie pentru a-i conferi anumite calități, ca material de umplutură într-un produs
Cum poate painea sa fie material de umplutura sau accesoriu????
La scoala doamna director!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!