• fac excepție de la regulă soții Violeta și Adrian Calapod, directori AJOFM, respectiv CEC Bacău, care vor petrece la Slănic Moldova • Ștefan Șerbu, directorul Societății Drumuri Județene, va merge cu uratul în noaptea dintre ani • în schimb, poetul Gheorghe Izbășescu va scrie și de sărbători, pentru că trebuie să termine urgent o carte
Cele mai multe personalități din județul nostru au ales să-și petreacă noaptea dintre ani în propria locuință. Sau, dacă nu vor sta acasă, vor fi cu cei apropiați la un prieten comun sau la restaurant. Unii chiar se bucură că vor sta și ei în ținute lejere, după ce un an întreg, datorită funcțiilor pe care le dețin, au fost obligați să meargă zi de zi la serviciu sau întîlniri oficiale, îmbrăcați la patru ace. Vreți să știți cine unde merge de Revelion? Iată ce-am descoperit noi.
Mai marii din administrație merg la restaurant
Oboseala de peste an, responsabilitățile, dar poate și alte motive – cu siguranță, însă, nu financiare -, fac ca șefii județului Bacău să petreacă noaptea dintre ani într-un mod oarecum banal: în oraș, la restaurant. Prefectul Radu Cătălin Mardare a optat pentru această variantă și în speranța că, dacă nu pleacă din Bacău, va reuși să prinde cîteva ceasuri de răgaz, alături de familie. Adjunctul său, subprefectul Gabriel Vlase, a mers tot pe calea tihnită și va petrece Revelionul la Restaurantul Moldova, împreună cu un grup de prieteni. Pe cîțiva dintre ei i-am ghicit deja, mai ales că primarul Dumitru Sechelariu, după cîteva zile de relaxare la Slănic Moldova, a revenit în Bacău și se va afla tot la Restaurantul Moldova, în momentul numărătorii inverse. În Bacău se va afla și viceprimarul Laurian Lucaș, consemnat la domiciliu după ce colegul său în ale administrației, viceprimarul Dragoș Benea, a ales să petreacă „fierbinte”, în Dubai. Fiecare cu vîrsta lui!
Și vicepreședintele Consiliului Județean Dumitru Brăneanu va sărbători Revelionul acasă, cu familia. El ne-a mărturisit că abia așteaptă să vadă focurile de artificii de la orele 24.00. „Singura problemă este că trebuie să mă urc pe bloc, pentru că, de la mine din apartament, nu se vede nimic”, a spus vicepreședintele.
Ioan Chiriac, vicepreședinte al Consiliului Județean, stă și el în Bacău. „Este prima dată după vreo zece ani cînd nu plec nicăieri”, a recunoscut Ioan Chiriac, care va sărbători împreună cu deputatul Valeriu Gheorghe și cu fostul prefect Ioan Silviu Lefter, evident, împreună cu soțiile.
Florin Prunea petrece noaptea dintre ani la vila lui Lupescu
După ce a petrecut Crăciunul în familie, la Cluj, pe Florin Prunea îl
va prinde Revelionul în Poiana Brașov, alături de familiile Lupescu,
Gane, Mihali și ale altor fotbaliști cu care fostul portar al naționalei este prieten bun. Petrecerea va avea loc la vila lui Ionuț Lupescu, a
cărei construcție tocmai s-a încheiat. Prunea nu este adeptul
ținutelor de gală, motiv pentru care noaptea de Revelion îl va
prinde într-o costumație sport. Florin Prunea, care este și
vicepreședinte al AFAN, a fost chemat de Comisia de Disciplină pe
28 decembrie, la inițiativa lui Mitică Dragomir, pentru așa-zisele
insulte aduse boss-ului de la Ligă. Prunea spune că nu-l interesează ceea ce face Dragomir ci este interesat doar de sărbători. „Ședința s-a amînat pentru 9 ianuarie, deși nu ar fi trebuit
să aibă loc. E păcat că se întîmplă așa ceva, dar asta-i viața. Nici nu
vreau să mă gîndesc acum la aceste aspecte. Este sfîrșit de an și
vreau să mă simt bine alături de familie și de prieteni”, a spus
Prunea. (C. B.)
Primarul de Moinești petrece la Slănic Moldova
Familia lui Vasile Ailincăi, primarul din Moinești, va pleca de Revelion în stațiunea Slănic Moldova. „Coafura mi-o fac singură, pentru că vreau să fiu cît mai naturală. Cît despre toaletă, aștept o surpriză de la soț. Încă nu mi-a spus despre ce-i vorba, dar sigur îmi va plăcea. Voi vedea chiar în seara cu pricina despre ce-i vorba, mai ales că eu i-am cam spus ce mi-aș dori”, ne-a declarat Elena Ailincăi, soția primarului din Moinești. O altă petrecere se va încinge acasă la soții Ailincăi pe 1 ianuarie, soțul fiind Vasile. „O să fie casa plină, a fost deschisă totdeauna pentru cei care au venit să ne viziteze de Sfîntul Vasile. Oricum, sîntem o familie numeroasă, cu mulți copii, nepoți și fini”, ne-a explicat Vasile Ailincăi. Cît despre pregătirile gastronomice, soția celui sărbătorit s-a orientat către mîncărurile clasice: răcituri, ciorbă de potroace, friptură și cîrnați.
Primarul din Slănic este născut pe 1 ianuarie
Mircea Ionel, primarul din Slănic Moldova, nu se dă plecat de acasă în astfel de ocazii nici în ruptul capului. „Este o tradiție să ne adunăm cu toții în familie, de sărbători. Facem ce vrem, nu avem un program impus, ca la un restaurant, de pildă. Am tăiat porc și pregătim felurile tradiționale: răcituri, sarmale, salată și friptură”, ne-a spus primarul. Deși nu este Vasile, ziua de 1 ianuarie are o semnificație deosebită pentru Mircea Ionel: este ziua lui de naștere. „De obicei, persoanele care vin la Revelion rămîn și la ziua mea de naștere. Sărbătorim revelionul pînă la miezul nopții, iar după aceea ziua mea de naștere. Nu-i o regulă să stăm numai la mine. Mai mergem și pe la prieteni, ne întoarcem înapoi și continuăm distracția, în funcție de inspirația de moment”, a recunoscut primarul Ionel.
Soții Violeta și Adrian Calapod petrec la Slănic Moldova
Violeta Calapod, director executiv la Agenția Județeană pentru
Ocuparea Forței de Muncă din Bacău, își va petrece noaptea de Revelion la Slănic Moldova. „Voi merge acolo împreună
cu soțul meu, frații și cîțiva prieteni. Am rezervat din timp cîteva
camere și sperăm să ne simțim foarte bine”, ne-a spus Violeta
Calapod. Soții Calapod va pleca la Slănic pe 31 decembrie și se
va întoarce pe 2 ianuarie. Pentru noaptea dintre ani, Violeta Calapod a ales o rochie de seară foarte elegantă, iar Adrian Calapod, director la CEC Bacău, și-a procurat din timp un
costum pe măsura rochiei soției. Distracția din stațiunea montană i-a costat pe soții Calapod patru milioane de lei de persoană. Marea bucurie a directorului de la instituția care are grijă de șomerii băcăuani este aceea că anul acesta nu a mai fost nevoită să stea în bucătărie și să prepare masa de Revelion. „Anul acesta am scăpat de bucătărie. Îmi place să gătesc, dar cînd se ivește o asemenea ocazie sînt fericită. E mult mai simplu așa. Ne prezentăm acolo și ne distrăm”, a spus mulțumită Violeta Calapod. (C.T.)
Poetul Gheorghe Izbășescu va continua să scrie la o carte
Cunoscutul poet oneștean Gheorghe Izbășescu, un burlac convins,
nu mai simte ca în alți ani farmecul sărbătorilor de iarnă, deoarece
are foarte mult de lucru. Înainte făcea sărbătorile acasă la părinții,
dar de cînd aceștia au trecut în lumea celor drepți, petrece singur, în casa lui. „Înainte îmi plăcea să plec din Onești pe toată
perioada vacanței și să mă întorc abia înainte de începerea școlii.
Acum am foarte mult de lucru, iar timpul de destindere aproape că nu mi-l programez eu, ci alții. În oraș nu prea ies, nu merg la crîșmă, iar cu mulți stau de vorbă în pragul ușii”, ne-a creionat rapid poetul cam cum trec zilele.
Nu va face rabat de la muncă nici de sărbători. Acum scrie o carte intitulată „Melodrama Realului”, care va apărea la începutul anului viitor la editura „Vinea” din București. Apoi, în primăvară, urmează să-i apară cartea „Lentile de contact – Mica epopee apretată”, o lucrare care cuprinde nu mai puțin de șase cărți. În afară de toate acestea, Gheorghe Izbășescu lucrează la partea a doua a romanului „Salonul de vară”, intitulată „Sînt fiul tatălui meu”, care se referă la viața particulară a lui Mihai Viteazul. Poetul lucrează și ziua și noaptea, și nimeni nu-l poate scoate din ritmul lui. Singura problemă este că țăcănitul mașinii de scris deranjează vecini. De aceea și-a cumpărat de curînd un calculator, cu care încearcă să se familiarizeze.
În privința mîncărurilor, mai ales a celor pentru sărbători, el recunoate că „sînt nevoit să mai fac exces de șoric, de mușchiuleț și sarmale. De fapt nu mănînc mult, dar îmi place să mănînc bine. Să știți că îmi gătesc singur, specialitatea mea fiind, sarmalele. Desigur că voi bea ceva mai mult, dar în limitele normalului”.
Dacă va avea inspirație și îi va mai rămîne ceva timp, va evada de Revelion din fortăreața lui, cel mai probabil la Slănic Moldova, unde a fost și anul trecut, deși i-ar plăcea să plece la frații lui, la Tîrgoviște. (D. G.)
Fost șef de restaurant, primarul din Cașin a pregătit singur masa de Revelion
Și mai marele comunei Cașin, Ion Gosav, a decis să rămînă acasă de Revelion. Cel mai important lucru care se va întîmpla în noaptea dintre ani va fi că cele două fiice ale sale vor veni să-și petreacă sărbătorile împreună cu părinții. „Mai vin și prieteni de-ai noștri, cu care facem revelionul de mulți ani. Nu pregătim decît mîncăruri tradiționale românești. Ar fi și păcat, cînd avem o bucătărie atît de bogată să apelăm la tradiția culinară a altor popoare”, a spus foarte hotărît primarul din Cașin. Ca fost șef de restaurant, unele dintre mîncăruri au fost pregătite de alesul comunei. „Eu și așa intru în bucătărie cel puțin odată pe săptămînă. Este un obicei la noi în familie ca în prima zi de revelion să mîncăm la micul dejun caltaboșii pregătiți de mine împreună cu soția”, a încheiat primarul. (M. R.)
Cătălin Cursaru face Revelionul la Bușteni
Cătălin Cursaru a plecat de duminică la Bușteni, alături de prietena
lui Alina, unde va petrece Revelionul. Colgeterul campionatului
intern va ciocni un pahar de șampanie în noaptea dintre ani cu
colegii lui de echipă, Radu Ciobanu și Ciprian Ciurlea, cu care își va
petrece cîteva zile la Bușteni, într-o cabană închiriată. Cursaru nu a
dat iama prin magazine pentru a se înnoi vestimentar: „Nici eu nici
prietena mea nu ne-am luat nimic special de îmbrăcat pentru seara
de Revelion, pentu că avem destule haine”, spune Cursaru. În schimb, a colindat aproape toate magazinele alimentare din Ploiești, pentru ca masa de Revelion să fie îmbelșugată. (C.B.)
Ștefan Șerbu va merge cu uratul de Anul Nou
Ștefan Șerbu, director la societatea de Drumuri Județene, va sărbători trecerea în noul an la Sascut. „În casa părintească ne
vom reuni toate rudele și vom sărbători Revelionul. Sîntem mulți,
așa că vom pleca în formație completă să îi urăm pe prieteni și pe celelalte rubedenii”, ne-a povestit Ștefan Șerbu.
În familia Șerbu există o tradiție de sărbători. Cu mic cu mare, toți merg să colinde și să ure. La Sascut există chiar o echipă care joacă capră, formată integral din membrii familiei Șerbu. Copiii și doamnele se ocupă de costume, iar bărbații învață urăturile și compun cîntece specifice fiecărui prieten vizitat. „Știm urături, facem colaje sau construim unele speciale și mergem să ne urăm toți prietenii. În general, punem accent pe urăturile glumețe, pentru că aceste zile sînt de bucurie și distracție”, ne-a explicat directorul de la Drumuri Județene.
Bărbații din familia Șerbu nu primesc bani pentru munca depusă,
dar nu refuză să închine un pahar cu gazdele. Prin buzunarele
celor mici se mai strecoară bani și mai ales dulciuri. După ce
programul de urături se încheie, urmează masa festivă, la care ia
parte cu deosebită plăcere toată lumea. Rețetele aparțin în totalitate mamei directorului Șerbu, o gospodină cum nu s-a mai văzut. (C.T.)
Ion Răducanu va sta acasă și va savura preparatele soției
Soția lui Răducan Ion, directorul societății „Pambac” Bacău, este, poate, una dintre cele mai fericite femei din oraș. Asta pentru că nu este nevoită ca de fiecare dată cînd se apropie sărbătorile să își suflece mînecile și să treacă la frămîntat aluat de cozonaci sau colaci. O simplă rugăminte ar fi suficientă pentru ca soțul să îi aducă toate aceste bunătăți de la serviciu. Dacă îndrăznește sau nu să îl roage așa ceva pe soțul său, nu știm. Ceea ce știm, însă, cu certitudine este că, indiferent ce mîncăruri va găti soția directorului de la Pambac acasă, cei care le vor gusta vor fi soțul și băiatul lor. Ion Răducan ne-a mărturisit, ieri, că va sta acasă de sărbători și va petrece împreună cu familia. (E.S.)
Soții Barbu vor petrece Revelionul în casă nouă
Cornelia Barbu, director managementul pieței muncii la Agenția
Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă din Bacău, și
Ion Barbu, inspector șef la Inspectoratul Teritorial de Muncă, vor petrece Revelionul din acest an acasă. Decizia a fost luată deoarece soții Barbu s-au mutat în casă nouă. La începutul lunii decembrie ei și-au renovat apartamentul, maistru de ceremonii fiind Cornelia Barbu. Ei au adus atîtea modificări în fosta structură a casei, încît după renovare, din mîna meșterilor a ieșit cu totul altă casă. „Anul trecut am petrecut revelionul la Tîrgu Ocna cu prieteni și colegi de la București. Ne-am simțit foarte bine, iar Cornelia a scăpat de bucătărie. Anul acesta am hotărît să stăm acasă cu rudele și prietenii, așa că va trebui să-și arate talentul și la gătit”, ne-a spus
Ion Barbu. Inspectorul șef așteaptă cu nerăbdare ca soția să prepare faimoasele sărmăluțe de care a recunoscut că nu se satură niciodată. De pe masa familiei Barbu nu vor lipsi toate preparatele de porc, gătite de directoarea Barbu, bineînțeles ajutată și de cele trei fete ale ei. De toalete speciale nu va fi nevoie, așa că soții Barbu vor opta pentru o ținută lejeră. Pentru noul an ei nu își doresc decît sănătate și fericire. (C.T.)
Șeful Poliției Onești e interesat mai mult de NATO decît de
sărbători
Comandantul Poliției Onești, comisar șef Vasile Platon, va petrece
Revelionul în oraș, ca majoritatea subalternilor săi. Că va „petrece”
este un fel de-a spune, pentru că șeful Poliției va supraveghea
activitatea polițiștilor oneșteni „implicați în activități operative
specifice acestei perioade”. Pentru comisarul șef Vasile Platon, mai
important decît sărbătorile în sine este faptul că „2003 este un an
foarte important”, referindu-se la integrarea în structurile europene
și nord-atlantice. Din această cauză, șeful Poliției Onești spune că
„polițiștii trebuie să fie mai mult în slujba oamenilor”, chiar dacă asta
înseamnă să muncească mai mult. (Cristian BIBIRE)
Primarul din Dofteana a gătit „rață cu gutuie”
Comuna Dofteana este recunoscută de specialiștii etnologi ca fiind
una dintre cele care și-au păstrat tradițiile aproape intacte de-a
lungul vremii. Unul dintre cele mai cunoscute obiceiuri este acela al
ursului, care pentru locuitorii din zonă a devenit un fel de emblemă.
Tocmai de aceea sînt rare cazurile cînd locuitorii din Dofteana aleg
ca loc de petrecere a Revelionului altundeva decît propria casă. Nici Costică Asaftei, primarul comunei, nu se abate de la regulă și-și va pretrece noaptea dintre ani acasă, cu familia. „Sînt un țăran care mai crede în ceea ce are în jurul lui. Niciodată nu am plecat de acasă. Acum țin dietă, dar în noaptea de revelion mă voi înfrupta și eu, cu măsură, din bunătățile gătite și de soție, dar și de mine. Sînt cel mai bun bucătar din familie”, s-a gratulat Costică Asaftei. Primarul ne-a oferit și o rețetă deosebită pe care a pregătit-o el însuși pentru această noapte. „Este vorba de rață cu gutuie. O mîncare deosebită, ușor de realizat și mult mai ușoară decît carnea de porc. După ce s-a jumulit, rața se pune pe tavă, înconjurată de gutui. Se condimentează cu cimbru, tarhon, usturoi și se adaugă un sos de roșii mai iute. După aceea se bagă la cuptor pînă se rumenește. Rața are o savoare deosebită, iar dacă veți încerca rețeta, nu veți regreta”, ne-a garantat Asaftei. Noi l-am crezut pe cuvînt, salivînd numai la descrierea ingredientelor folosite de primarul din Dofteana. Singura problemă care va da de furcă gospodinelor va fi cea a jumulitului orătaniei, care cere timp și răbdare. (M.R.)
Mariana Dumitriu va schimba mîncarea naturistă pe preparate de porc
Pentru mulți dintre noi, cele mai frumoase clipe se petrec acasă, în
sînul familiei. Pentru această variantă a optat și Mariana Dumitriu,
director general al Casei Județene de Pensii (CJP) din Bacău. Ea va serba începutul noului an alături familia ei. „Atît timp cît sînt
alături de familia mea, ne simțim bine oriunde. Anul acesta am
hotărît să petrecem Revelionul acasă, pentru că nicăieri nu e mai
bine ca aici”, este convinsă Mariana Dumitriu. Noaptea dintre ani va fi așteptată de familia Dumitriu cu masa plină. Bucatele au fost gătite de mîna directoarei, și nu vor lipsi preparatele tradiționale din carne de porc. Asta pentru că, în restul anului, familia Dumitriu pune mare accent pe mîncarea naturistă, în care carnea predomină foarte puțin, fiind preferată doar pasărea, vita și peștele. „De pe masa de Revelion nu vor lipsi salatele de crudități și fructele, dar voi savura cu plăcere și cîrnații sau răcitura”, ne-a mai spus Mariana Dumitriu, care este specialistă în prepararea cîrnăciorilor. (C.T.)
Pentru familia Radley, Parisul se amînă
Pentru John Radley, americanul stabilit în Bacău de cîțiva ani, care este și reprezentantul Ambasadei Statelor Unite ale Americii în zona Moldovei, petrecerea Revelionului este deocamdată o necunoscută. John Radley și soția sa, Gabriela, șefa Centrului Florilor din Hemeiuși, care ocrotește copiii orfani, și-au propus ca zilele de la cumpăna anilor să le petreacă la Paris. Numai că o delegație care și-a anunțat în ultima clipă sosirea la Centru a dat peste cap planurile celor doi. Cu două zile înainte de noaptea dintre ani, soții Radley dădeau, uitîndu-se unul la altul, din umeri, cînd ia-m întrebat cum vor petrece de Revelion. Cei doi nu știau nici dacă va fi o petrecere în stil american sau în stil românesc. „Party va fi, oricum”, a precizat, într-un final, hotărît, John Radley. Familia Radley urmează să stabilească pe ultima sută de metri amănuntele legate de organizarea pentru ultima zi din acest an. (C.B.)
Revelion în vecinătatea urșilor
Șeful secției Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului Județean își va petrece revelionul în mijlocul celor cărora le duce dorul peste an. Originară din Focșani, doctorița Ionelia Comănescu își va găsi la sfîrșitul anului răgazul de a-și vizita rudele din Vrancea și, mai mult decît atît, va petrece alături de ele clipele în care anul 2002 își va începe numărătoarea inversă. Petrecerea nu va avea loc într-un apartament de bloc, ci într-o cabană izolată, de munte, unde farmecul sărbătorii va fi sporit de natura sălbatică și de lipsa de protocol. „Este o tradiție a familiei mele să mergem de Revelion la cabana aceasta din vîrful muntelui, în localitatea Lepșa. Locul este sălbatic, iar petrecerea are toate ingredientele pentru a nu fi uitată tot anul. Sărbătorim ca la munte, în haine sport, cu produse tradiționale de casă și cu foc de tabără făcut la miezul nopții afară, în curte”, spune doctorița Comănescu.
Farmecul revelioanelor de la Lepșa e sporit și de evenimente inedite, neprevăzute de musafiri și care acum patru ani le-a zbîrlit părul în cap. „Focul de tabără și mirosul apetisant de fripturi la grătar, cîrnați și alte mîncăruri a atras în apropierea noastră pînă și urșii. În toiul pregătirilor care se desfășurau afară, cu puțin timp înainte de miezul nopții, am auzit deoadată mormăit de urs. Cum ne-am dumirit despre ce e vorba, am strîns totul într-o clipită și ne-am baricadat în cabană. Asta s-a întîmplat la revelionul de acum patru ani”, povestește doctorița. (C. D.)
Pictorul Mihai Chiuaru petrece revelionul la Lacul Roșu
Crescut în zona Neamțului, Mihai Chiuaru, președintele Uniunii Artiștilor Plastici, filiala Bacău, nu va rezista și la sfîrșitul acestui an în oraș. Așa că va petrece revelionul 2002-2003, împreună cu soția, la munte. Și nu oriunde, ci într-una dintre cele mai fermecătoare zone montane din Harghita, la Lacul Roșu. „Cred că oricine simte nevoia să evadeze din oraș, din îmbîcseala și zarva asta. Așa că începutul noului an ne va găsi ceva mai departe de forfota urbei. Ne-am hotărît să petrecem revelionul la Lacu Roșu, alături de cîțiva prieteni. Mai ales că mi-e dor de zona aceea, în care n-am mai fost de aproape 20 de ani”, ne-a declarat pictorul. (C. Gh.)
Ana Marchiș și Livia Sibișteanu se vor distra la Millenium
Profesorii băcăuani se dovedesc și ei casnici cînd vine vorba de noaptea de Revelion, cei mai mulți dintre cei cu care am stat de vorbă mărturisindu-ne că vor aștepta anul 2003 acasă sau, în cel mai bun caz, la o rudă sau un prieten. Doar cei doi inspectori generali adjuncți, Livia Sibișteanu și Ana Marchiș, au ales să-și petreacă noaptea dintre ani într-un cadru ceva mai oficial, adică la
restaurantul „Milenium”. O locație care presupune niscaiva
pregătiri, fie și numai din punct de vedere al toaletelor. Profesoara
Marchiș spune că „voi apela la ceva mai simplu, probabil ceva de
culoare neagră. Oricum, va fi o toaletă potrivită unei persoane de
vîrsta mea”. Colega sa, Livia Sibișteanu a preferat culoarea verde.
„Va fi o toaletă din catifea verde, asortată cu un voal din mătase
naturală, de aceeași culoare. Nu este însă vorba de o toaletă nouă,
făcută special pentru noaptea de Revelion”, ne-a mărturisit ea.
Inspectorul general Ghiorghi Iorga își va petrece Revelionul acasă la senatorul Octavian Opriș, unul dintre prietenii de familie. „Va fi o noapte de lungi discuții pe teme de filosofie și sociologie”, s-a destăinuit mai marele dascălilor băcăuani.
Vasile Cautiș a devenit bunic și petrece în familie
Profesorul Vasile Cautiș, inspector în cadrul Corpului de control al Ministerului Educației și Cercetării, a devenit de cîteva zile bunic,
un motiv extrem de puternic pentru a petrece Anul Nou, acasă,
alături de fii și nepoți. „În calitate de bunic, nu pot să petrec
Revelionul decît acasă. Evident că vor fi pregătiri speciale, mai ales
că a doua zi este Sfîntul Vasile. De altfel, din punctul meu de vedere, pe 1 ianuarie va avea loc petrecerea cea mare”, a spus profesorul Cautiș. După două zile de petrecere în care bucatele vor fi udate cu licori care mai de care mai apetisante.
Tot acasă vor petrece Revelionul și profesorii Mihai Semenov și
Adrian Fuioagă, președintele Consiliului Consultativ al
Inspectoratului Școlar, respectiv directorul Colegiului Tehnic
„Anghel Saligny”. „Voi face Revelionul acasă, pentru că mă simt
bine în familie și, apoi, e vorba de motive financiare”, spune
profesorul Semenov, în timp de directorul Fuioagă și-a motivat
alegerea prin faptul că „am fost prea hăituit anul acesta, pentru a-mi
dori să fac Revelionul în altă parte decît în familie”. (E.C.)
Lasă un răspuns