Expozitia „GastroPan 2011”, care va avea loc la tirgu Mures in perioada 18 – 20 martie, va premia cea mai buna piine facuta de un brutar din Romania. Concursul, la care se pot face deja inscrieri, se numeste „Etaleaza-ti Aptitudinile”, iar „Piinea Nationala a Romaniei” este o categorie speciala a lui. La aceasta sectiune sint asteptati sa se inscrie brutarii sau brutariile care se pot mindri cu adevarat de piinea pe care o produc. Concurentilor nu li se va cere sa dezvaluie detalii secrete despre reteta sau metoda de fabricatie, ci trebuie doar sa prezinte produsul finit, alaturi de o mostra pentru degustare. Aspectul, forma si gustul piinii, dar si structura cojii si a miezului sau caracterul traditional si modul de prezentare a produsului vor fi criteriile dupa care juriul va decide care va merita titlul de Piinea Nationala a Romaniei in 2011.
Formularul de participare la concurs poate fi gasit si completat pe internet (www.gastropan.ro/index.php?ida14&laro).
Expozantii la GastroPan 2011 se mai pot inscrie, pentru standuri, pina pe 10 ianuarie. (Petru DONE)
Lasă un răspuns