Managerul unui lant de pizzerii din Bucuresti a venit cu o idee de produs absolut nou pe piata, care ne va face unici in lume: pizza cu sarmale! Omul cu „inovatia”, Alfred Dauteuil pe numele sau, a crezut ca doua alimente atit de cautate de consumatorii romani, combinate, vor da un produs senzational.
Originala pizza s-a nascut din dorinta lui Dauteuil de a veni cu un produs nou, nemaiintilnit, in preajma sarbatorilor de iarna. Initial, angajatii au strimbat din nas la ideea patronului, dar, dupa de au gustat din „combinatia” acestuia, s-au declarat cuceriti de arome si gust.
„Uneori, lucrurile care ni se par cele mai ciudate chiar se dovedesc a fi cele mai bune”, ar fi spus Alfred Dauteuil. Nu stiu cum o fi pizza cu sarmale, dar rau la ea nu prea cred ca are ce sa fie. Pe blat sint amestecate sarmale, porumb, ardei iute, ceapa si seminte de marar. Imi place conceptia omului, dar ceva tot ma macina: oare de ce nu i-a trecut unui roman ideea asta prin cap?
Lasă un răspuns