Persoanele internate la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Bacau se vor putea bucura, de Paste, de un meniu special, atit cit regimul alimentar le permite. Luni, ei vor putea ciocni, la micul dejun cite un ou rosu, iar cei cu regim comun, la prinz, vor savura, dupa felul intii – ciorba de perisoare – o friptura de miel cu piure de cartofi. Pacientilor cu regim hepatic li se va inlocui carnea de miel cu un rasol de pui si pilaf, iar tuturor deopotriva, li se va permite sa se infrupte, la desert, cu cite o felie-doua de cozonac. Cina va fi, de asemenea, mai speciala, cu friptura de pasare si garnitura pentru unii si rasol de pasare pentru altii, ceai si eugenii. Pentru anumite categorii de pacienti, va fi si un supliment la ora 10.00, care va consta in cas cu ceapa verde. „Marti, pacientii nostri vor avea de asemenea, meniu atipic. Incercam sa nu lasam pentru ei, nemarcata aceasta mare sarbatoare si in limita a cit au voie sa-si iasa din regim, le pregatim mincare cu specific”, a declarat Natalia Jicmon, purtator de cuvint al SJU Bacau. (Madalina ROTARU)
Lasă un răspuns