Recunoscută drept campioana supelor de slăbire, supa de varză atrage atenția a sute de mii de femei din toată lumea, pentru a pune pe fugă kilogramele supărătoare. Secretul acestui regim este bazat pe proprietățile acestei legume de a stimula arderea grăsimilor. Cu cît mănînci mai multă varză, cu atît slăbești mai repede și mai mult. În șapte zile se pot da jos în jur de cinci kilograme.
Cum se prepară supa de varză
Ingrediente: șase legături de ceapă sau șase cepe obișnuite, o
varză nu prea mare, două gulii sau o țelina, doi ardei grași, doi ardei
iuți (chiar foarte iuți, dacă se poate), un borcan de roșii în bulion,
sare, piper.
Mod de preparare: Se toacă mărunt toate legumele, se pun la fiert
acoperite cu puțină apă, la început zece minute pe foc iute, pe urmă
timp de două ceasuri pe foc mic.
Supa de vrază se mai poate prepara din șase cepe mari, o țelină, o
varză mică, doi ardei foarte mari, 750 grame de roșii, condimente de orice fel. Toate ingredientele se fierb timp de două ore la foc mic, pînă se obține o supă mai scăzută.
Cură de slăbire cu supă de varză
Această dietă este folosită de Departamentul de Cardiologie de la
Spitalul „Sacred Heart Memorial Hospital” – USA pentru pacienții
bolnavi de inimă care trebuie să piardă din greutate rapid și sănătos,
în pregătire pentru operație.
Dieta este rapidă, arde grăsimile: secretul este că oricînd după dietă
arzi mai multe calorii decît cele conținute în mîncare. Dieta spală
corpul de impurități. Supa poate fi mîncată de cîte ori simțiți foame
în timpul zilei. Categoric nu aveți voie: băuturi alcoolice, zahăr,
miere de albine, pîine, prăjeli.
Cum se prepară supa de varză: 6 cepe mari, o țelină, o varză mică,
doi ardei foarte mari, 750 grame de roșii, condimente de orice fel.
Acestea le fierbeți pînă obțineți o supă mai scăzută.
Ziua întîi
– supă, fructe, fără banane
Ziua a doua
– supă, vegetale cu frunze verzi fără grăsime (NU aveți voie mazăre,
fasole, porumb), recomandat este ca seara să mîncați un cartof cu
puțin ulei sau unt
Ziua a treia
– combinație a primelor două zile, nu aveți voie banane și nici cartofi
Ziua a patra
– supă, 3 banane, 2 pahare cu lapte fără grăsime, apă
Ziua a cincea
– supă (cel puțin o dată), 300-500 grame carne de vită, 6 roșii, 6-8
pahare mari de apă. Apa elimină acidul uric din corp.
Ziua a șasea
– supă (cel puțin o dată), carne de vită oricît, vegetale cu frunze
verzi, nu aveți voie cartofi
Ziua a șaptea
– supă (cel puțin o dată), orez maron, suc de fructe neîndulcit,
vegetale.
Foarte important! Unde nu se menționează băutură, aveți voie să
beți: apă, suc de fructe, ceai, cafea neîndulcite, lapte fără grăsime.
Nu aveți voie băuturi carbonate. (Elena SOLOMON)
Lasă un răspuns