Steluța Niță, director adjunct în cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) din Bacău, își rezervă timpul liber în primul rînd artei culinare și goblenurilor. „Nu obișnuiesc să servesc masa în oraș pentru simplul motiv că prefer să-mi gătesc eu acasă mîncarea. Îmi place să trebăluiesc prin bucătărie și cred că mă pricep destul de bine să prepar orice, inclusiv dulciuri. Cînd ies, aleg de obicei o plimbare prin parc. Evit în general barurile, nu sînt fumătoare și-mi face rău atmosfera de acolo”, ne-a explicat ea. Pe lîngă practicile culinare, Steluța Niță este pasionată și de goblenuri, a căror elaborare i se pare o adevărată sursă de relaxare: „cînd am timp, și asta se întîmplă din păcate destul de rar, mai fac goblenuri. Un model relativ complex, spre exemplu, îmi ia peste o lună, dacă lucrez în fiecare după-amiază un ceas sau două”, a adăugat ea.
În scurtul său concediu din această vară, tînăra reprezentantă a Forțelor de Muncă și-a abandonat hobby-urile obișnuite în favoarea tradiționalei relaxări pe litoral. „Deși am avut doar o săptămînă liberă, am plecat totuși la mare. Nu mai fusesem de vreo trei ani și-mi era dor. Am stat cu prietenul meu în Mamaia, e stațiunea mea favorită”, a încheiat Steluța Niță. (Alin LEANCĂ)
Lasă un răspuns