Federația Națională a Sindicatelor din Industria Alimentară – SindAlimenta organizează, în Bacău, seminarul ” Oportunități de calificare în industria alimentară”. Evenimentul, adresat persoanelor angajate în industria alimentară și interesate în a-și dezvolta competențele profesionale, va avea loc vineri, 15 februarie, la Hotelul Dumbrava, de la ora 10,00. Seminarul este o acțiune din proiectul „Calificarea în industria alimentară – o șansă pentru viitor!”, cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013. Obiectivul general al proiectului este creșterea nivelului de calificare și recalificare a lucrătorilor din industria alimentară.
La întâlnirea cu auditoriul vor veni Dragoș Frumosu, manager de proiect și președintel al SindAlimenta, Daniela Cirică, expert în programare de instruire, Denisa Tomulescu, consilier de orientare profesională, și Eugenia Brăescu, expert formator. Principalele teme care vor fi dezbătute sunt Necesitatea formării profesionale continue a angajaților din industria alimentară, Proiectul – plusvaloare în formarea continuă a angajaților din industria alimentară, Consilierea profesională – primul pas în alegerea unei meserii, Beneficiile formării profesionale continue prin accesarea cursurilor din cadrul proiectului și Avantajele formării profesionale continue – șansa de a deveni… CINEVA! (Petru DONE)
Lasă un răspuns