Un cozonac de 60 de centimetri lungime si 10 kg a fost premiat, la sfirsitul saptaminii trecute, de juriul concursului „Cozonacul de 10.000 euro – editia de Paste”, organizat de societatea Pambac Bacau, iar gospodina, Daniela Florenta Tudora, din Craiova, a cistigat cei 10.000 de euro. „Au raspuns tentantei provocari – ne-a informat directorul de marketing al Pambac, Tatiana Visoiu -, concurentele din Piatra Neamt, Craiova si Hunedoara, desemnate ca finaliste in acest concurs. Premiile al doilea si al treilea, de 2.000, respectiv 1.000 de euro, au revenit cistigatoarelor din Hunedoara si Piatra Neamt”.
Daniela Florenta Tudora recunoaste ca, dupa aflarea vestii ca este finalista, a inceput sa caute prin magazine cele mai mari tavi de cozonac: „Cand mi-am dat seama ca pentru cozonaci uriasi facuti din faina Grania nu sint tavi de cumparat, am comandat una speciala”. Dupa festivitatea de premiere, cele trei finaliste si rudele care le-au insotit au avut ocazia sa viziteze moara unde se produce Grania si laboratorul de cercetare unde se fac toate testele de calitate pentru aceasta faina.
Pambac este unul dintre cei mai importanti jucatori nationali in domeniul morarit, paste, panificatie, avind in portofoliu brandurile Pambac, Grania, Gata, Flavora, Ador – gustul de acasa, Superfort. Grania detine locul al treilea in piata de faina preambalata. De asemenea, Pambac detine pozitia de lider national pe piata de paste fainoase, locul al cincilea pe piata de malai si pozitia de lider local in domeniul panificatiei. (Petru DONE)
Lasă un răspuns