Sacrificarea mieilor in piata din Onesti a inceput de ieri dimineata, iar pina la orele 11,00 fusesera deja taiati peste 30 de miei, dupa cum ne-a precizat Neculai Doilet, directorul Administratiei pietelor, bazarului si oborului, structura din cadrul Primariei Onesti. “Sint miei frumosi, mari, care au fost adusi din comunele aflate in zona Onestiului, in special de pe Valea Tazlaului – ne-a spus directorul Doilet. Avem toate conditiile, asomator, compresor de aer, apa calda si rece, mese din inox, cirlige de agatare si iluminat electric non-stop, asiguram halate, sorturi si tot ce trebuie, dar si un “echipaj” complet, alcatuit din medic veterinar, administrator, incasator si paznic. Se lucreaza in conditii igienice, iar noi detinem si autorizatia cu numarul unu din judet. Miei sint de ajuns, deocamdata, iar startul a fost unul bun”. Pretul cu care s-a vindut, ieri, carnea de miel, de 20 de lei pe kilogram, li s-a parut cam mare multor onesteni, mai ales celor cu venituri mici sau foarte mici. (George MARTIN)
Lasă un răspuns